25 Ekim 2009 Pazar

Bebek odası süslemesi

Anne yatağının baş ucu süslemesi
Oda kapısının süsü


Merhabalar blog dostlarım henüz tam olarak iyileşemeden özel bir hastanenin doğum odasını süsledim ..sizlerle de yaptıklarımı yaylaşmak istedim bundan sonra bu süslemelerle ilgili hazırladığım ürünleri benim diğer blogum pisi pisi de yayınlayacağım hastane odası süsleyeceğiz kardeşimle...çok zevkli bir uğraş bebeklerle ilgili herşeyi yapmaya bayılıyorum inşallah başarırım bir kaç tane daha süslemeler var onları da bitirip sizlerle paylaşırım..pasta ve kurabiye lerimi bırakmıyorum hepsini bir arada yapabilirim....bu arada burnumu çeke çeke yazımı bitiriyorum sevgilerimi gönderiyorum ..

Süslemeler le ilgili resimleri diğer blogum http://wwwpisipisi.blogspot.com/ görebilirsiniz

4 yorum:

Zehra Gürgen dedi ki...

Çok geçmiş olsun..
Süslemelerde kurabiyeler kadar güzel :)
Elini attığın heriş süper!!

Adsız dedi ki...

Yaptığınız süslemeler o kadar güzel ki insanın doğum yapası geliyor. =) ellerinize sağlık pasta ve kurabiyelerinizdeki başarınızı süslemelerinize de yansıtmışsınız.yeni çalışmalarınızı merakla bekliyoruz...

nevin dedi ki...

Sevgili adasim,

aman iyiles, hasta olma..

Yine sahane seyler yapmissin.. Ah su odadaki anne de bebek de cok sansli.. Hatta digerleri de.. Boyle bir odaya arada bir girip cikmak insani kesin degistirir. Keske butun odalar, hatta binalar boyle olsa :)

Ben hic sikayet etmezdim..

Sevgilerimle, bir an ince iyilesmeni diliyorum..

Tijen dedi ki...

Çok eğlenceli olmalı, ellerine sağlık! (Ben hiç süslenmiş bebek odası görmedim biliyor musun. Demek ki çok uzun zamandır hastanede bebek ziyareti yapmamışım!)