20 Şubat 2012 Pazartesi

Nişan pastası


Ben, onu gördüğümde daha 11_ 12 yaşlarındaydım... ailemizin ilk çocuğu, ilk kızı, ablamızı,
küçük annemizi 19 yaşına gelince görücü usulü istemeye gelmişlerdi ...bu yabancı adamın ablama iyi bakabilecekmi endişesi benim annemlere şu soruyu sormama neden olmuştu '' adamın sigortası varmı nerde çalışıyor'' çocukken bize babamdan daha iyi bakabilecek hiçkimse olamazmış gibi geliyordu.
aile büyükleri ablamın eniştemle evlenmesine izin verdiler ve tam 35 yıl evli kaldılar iyi günde kötü günde derler ya onlarda aynısını yaptılar.. ama şimdi ablamın ve yeğenlerimin acısı çok büyük eniştemi 5 şubat günüü kaybettik . karaciğer nakli bekliyordu ama aniden akciğerleri su toplayarak kalp yetmezliğinden hakkın rahmetine kavuştu..eli açık gönlü bol insandı bizim üzerimizde emeği çok var allah rahmet eylesin hakkını helal et enişte..

Evet blog dostlarım bu günler ailem için zor geçse de hayat devam ediyor. Evimize gelip giden ziyaretçiler biraz hafifleyince Bahar hanım yeğeni için talep ettği nişan pastasını sizlerle paylaşmak istiyorum.. pastanın içeriği vanilyalı pandispanya, ganaj ve fıstık draje ..
Yeni nişanlanan çifte mutluluklar dilerim

1 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Nevin hanım başınız sağolsun zor günler inşallah kısa sürede geri kalır. Acısı bitmese de biraz diner umarım.

Sevgiler,
Evren